Huzatfokozó

Huzatfokozó berendezések felszerelése:

Egyre több társasház választja a villanymotoros szellőző berendezések helyett a huzatfokozókat a szellőztetés megoldásaként. Legfőbb előnye a legtöbb helyen elavult, nagy fogyasztású motoros szellőztetéshez képest, hogy a huzatfokozóknak egyszeri költsége van, a felszereléskor.

Ezután már költség nélkül állandóan biztosítja a társasház közös szellőzővezetékeinek szellőzését. A villanymotorok ráadásul a legtöbb házban csak bizonyos időpontokban kapcsolnak be, ugyanis a nagy áramfogyasztás miatt a társasházak nem tudják megfizetni a folyamatos működés áramköltségét.

Minden társasháznak ajánljuk a huzatfokozó berendezéseket, hiszen a rendeleti szabályozásban előírt három évenkénti szellőzőtisztítás mit sem ér, ha nincs megfelelő szellőzés.

Sok helyen a szellőzőrendszer eltömődését és szennyezettségét a madarak, főleg a galambok okozzák, akik előszeretettel raknak fészket a szellőzőkben és környékükön valamint bepiszkítják a csöveket. A huzatfokozók erre a problémára is megoldást jelenthetnek lamellák kialakításának köszönhetően.

Kérjen tőlünk ingyenesen árajánlatot a beszerzésre és a felszerelésre.

 

Előtte: 

 

Leszerelés:

 

Kialakítás:  

Szigetelés:

Felszerelés:

Utána az eredmény: 

 

Tetőátfúrással egybekötött huzatfokozó felszerelés:    

                

huzatfokozo